Centru SPA

Piscina Cluj-Napoca

Piscina apa dulce. Piscina apa sarata. Saune.  Vino si convinge-te.

Cladirea Centrului SPA are o arhitectura sub forma unui castel cu doua turnuri din piatra, fiind pozitionata in imediata apropiere a pensiuni.

Centrul SPA dispune de piscina cu apa dulce incalzita intre 27 si 30 grade Celsius, iar dimensiunea piscinei este de 7×14 m, adancime intre 1,4-1,7m, piscina cu apa sarata incalzita intre 32 si 36 grade Celsius cu dimensiunea de 8 x 4 m, iar adancimea intre 1,4-1,6 m. Centrul SPA mai dispune de sauna finlandeza, sauna cu infrarosu,  sala de fitness.

Cateva cuvinte despre fiecare…

Sauna finlandeza:

Este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita incalzirii corpului, organismul incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate in organism.

Sauna cu infrarosu:

Caldura razelor infrarosii creste caldura corpului, creand o febra artificiala si activand sistemul nostru imunitar. Astfel corpul isi sporeste rezistenta la boli si isi intareste sanatatea generala. Eliminarea toxinelor din interior se vede in exterior. Porii pielii devin mai curati, iar aceasta isi recapata luminozitatea si supletea. Sauna cu infrarosu curata pielea in profunzime, calmeaza acneea si eczemele si reda elasticitatea pielii.
Prin faptul ca faciliteaza eliminarea toxinelor din tesutul adipos, sauna cu infrarosu este benefica si in combaterea celulitei. O sedinta de 30 de minute de sauna determina pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalenta cu o cursa de maraton, astfel infraterapia favorizeaza un mai bun control al greutatii.
Prin procesul de transpiratie abundenta se elimina cantitati importante de toxine depozitate in straturile inferioare ale epidermei si se faciliteaza desprinderea si inlaturarea naturala a celulelor moarte.

 

Pentru sala de fitness tinuta sport este obligatorie.
ULTIMA INTRARE LA CENTRUL NOSTRU SPA SE FACE LA ORA 21.00!

Atat abonamentele cat si intrarile individuale permit accesul liber la serviciile mentionate mai sus.

Vezi tarife piscina…

Orar de functionare : zilnic 10.00-22.00

Date firma
BUDA M VASILE Intreprindere Individuala
Ciurila nr147A jud Cluj
F12/549/2011
CUI 28254360